Slovenija > Črna kronika
189 ogledov

Nesreča na dolenjski avtocesti

prometna nesreča Ivančna Gorica Bralec Uroš
Na avtocesti med Dobruško vasjo in Smlednikom je prišlo do prometne nesreče, nam je sporočil bralec.

Ko se je peljal mimo, sta bila na desni strani v ograji dve vozili: terenec in osebno vozilo, ki je bilo zaleteno v bok terenca. 

Na kraju je bil takrat že policist, ki je voznike opozarjal na nesrečo, a se ga je, tako naš bralec, zaradi megle in teme slabo videlo. Na svoji poti je nato srečal več reševalnih in gasilskih vozil, ki so drvela na kraj nesreče, zato se boji, da je prišlo tudi do naleta, a do tega ni prišlo. 

"O prometni nesreči na avtocesti smo bili obveščeni ob 16.53. Po prvih ugotovitvah policistov je 78-letni voznik osebnega avtomobila nemških registrskih tablic zaradi neprilagojene hitrosti trčil v avtomobil, ki je vozil pred njim. Povzročitelj nesreče in 51-letna potnica v njegovem vozilu sta se v nesreči lažje poškodovala, reševalci so ju odpeljali v brežiško bolnišnico," so nam povedali na novomeški policijski upravi. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.