Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Nesreča v nesreči: hudo poškodovan, ker je pomagal

Znak Stop policija Mojca Marot
V soboto zgodaj zjutraj je voznica trčila v vozilo, ki je že pred tem imelo prometno nesrečo, in poškodovala moškega, ki je pri tej nesreči želel pomagati.

V soboto ob 5.35 je 20-letna voznica osebnega avtomobila vozila po glavni cesti iz smeri Podlehnika proti Tržcu. Ko je pripeljala do kraja, kjer se je pred tem zgodila prometna nesreča, hitrosti svoje vožnje ni prilagodila, zato je zapeljala na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčila v betonski robnik, so sporočili s policije.

Po trčenju je vozilo dvignilo v zrak, nakar je padlo na zadnji del izven vozišča stoječega vozila. To vozilo je odbilo, tako da je trčilo v 56-letnega moškega, ki je stal ob njem in hotel pomagati udeležencu prometne nesreče. Moškega je vozilo odbilo, tako da je padel na nabrežino bližnjega potoka in se pri tem hudo telesno poškodoval. Zoper voznico bo podana kazenska ovadba.

V prvotni prometni nesreči je 24-letni voznik osebnega vozila na blagem ovinku zapeljal v levo čez nasprotno smerno vozišče in trčil v kovinsko zaščitno ograjo. Vozilo je nato v razdalji okoli 50 metrov ruvalo kovinske stebričke ograje, dokler se ni ustavilo tik ob robu vozišča, so še sporočili s policije.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 02:24 03.april 2012.

    In to si privošči mlada voznica. Dober da ni prletu srat Štajerc, pol bi blo pa vse drobno !

  • Skippy 01:22 03.april 2012.

    A zdaj je torej kar kriva voznica, glede na to, da nesreča verjetno sploh ni bila označena v temi?