Slovenija > Črna kronika
4288 ogledov

Nesreče: v prestolnici je pokala pločevina

Že ob eni uri zjutraj sta na severni ljubljanski obvoznici med Šiško in Bežigradom v smeri Zadobrove trčili osebni vozili. Eno vozilo je po trku pristalo na strehi.

Po poročanju uprave RS za zaščito in reševanje so gasilci Gasilske brigade (GB) Ljubljana zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine in iz prevrnjenega vozila rešili dve poškodovani osebi, ki so ju na kraju oskrbeli reševalci Nujne medicinske pomoči (NMP) Ljubljana.

Ob 5.39 je na Ljubljanski južni obvoznici na izvozu Rudnik – Ig v smeri razcepa Kozarje osebno vozilo zapeljalo z ceste in se prevrnilo. Posredovali so gasilci GB Ljubljana, ki so zavarovali kraj nesreče, odmaknili vozilo s cestišča, ga postavili na kolesa ter odklopili akumulator. V nesreči na srečo ni bilo poškodovanih.

Ob sedmih zjutraj pa sta v križišču Slovenske ceste in Trga Osvobodilne fronte v Ljubljani čelno trčila terensko osebno vozilo in avtobus primestnega prometa. Prav tako so pomagali gasilci GB Ljubljana, poškodovanih v nesreči ni bilo.

Tudi pri Novem mestu

Ob 3.22 je na cesti Birčna vas–Uršna Sela osebno vozilo zapeljalo s ceste. Reševalci nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Novo mesto so poškodovanega voznika oskrbeli na kraju in ga odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Pomagali so tudi gasilci GRC Novo mesto, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in razsvetljevali kraj nesreče. 

Fotografija je simbolična.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.