Slovenija > Črna kronika
379 ogledov

Nesreči za več ur zaprla avtocesto

Nesreča pri Slovenski Bistrici
1/5
PGD Slovenska Bistrica
Zaradi dveh prometnih nesreč na avtocesti pri Slovenski Bistrici še vedno kolone.

Po podatkih republiške uprave za zaščito in reševanje se je na avtocesti Ljubljana - Maribor, kakih sto metrov pred izvozom Slovenska Bistrica jug, zgodila prometna nesreča.

"Ob 9.43 je na avtocesti v Slovenski Bistrici pri izvozu jug proti Ljubljani tovorno vozilo zapeljalo na brežino," je zapisano na SPIN-u. "Gasilci PGD Slovenska Bistrica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator vozila in preprečili iztekanje nevarnih snovi."

Takoj za tem se je zgodila še ena nesreča dveh osebnih vozil na nasprotnem voznem pasu. Gasilci so zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulatorja osebnih vozil ter nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi poškodovane osebe, ki je bila prepeljana v UKC Maribor.

Zaradi nesreč sta bila nekaj časa zaprta vozna pasova pred priključkom Sl. Bistrica - jug v obe smeri, proti Ljubljani in v smeri proti Maribor. Slednji se je po podatkih prometno-infomracijskega centra že sprostil, še vedno pa je zaprt vozni pas v smeri proti Ljubljani.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.