Slovenija > Črna kronika
4618 ogledov

Neverjetno, s kakšnimi pnevmatikami se je vozil po naših cestah

Pnevmatike
1/5
PU Maribor
Pnevmatiki sta bili tako obrabljeni, da se je videla tkanina.

Mariborski policisti so v ponedeljek na Ruški cesti v Mariboru ustavili 20-letnega Mariborčana, za katerega so pri kontroli ugotovili, da je vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, saj vozniškega izpita še ni opravil.

Zimska guma Lestvici Avto Prva velika testa zimskih gum za sezono 2019/2020

"Pri pregledu tehnične brezhibnosti osebnega avtomobila pa so policisti ugotovili, da prednji pnevmatiki nista izpolnjevali predpisanih zahtev za uporabo v cestnem  prometu," je pojasnil Miran Šadl s PU Maribor. "Po celotni tekalni površini sta bili obrabljeni tako močno, da je bila vidna celo podloga iz tkanine t.i. "karkasa"."

Pnevmatike | Avtor: PU Maribor PU Maribor

Policisti so mu vozilo zasegli in bodo zoper njega zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja podali obdolžilni predlog pristojnemu sodišču, za vožnjo z nevarnimi pnevmatikami pa bo moral plačati 400 evrov globe. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • Žurnalček 11:38 09.oktober 2019.

    Ker mi je šel končnik , pa se ni opazilo , mi je levo prvo gumo zradiralo do ŽIČNE ojaćitve gume . V enem momentu sem to tudi videl ampak sem mislil , da sem povozil kaj svetlečega , pa ...prikaži več se zato guma sveti ! Svetle so se pa žice gume !

  • Avatar Sofitemka
    Sofitemka 01:01 09.oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • srecnii 23:24 08.oktober 2019.

    Kazen je 40 evrov, če pa delaš s takimi gumami zastoje na cesti je pa 400 evrov.