Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Neznana identiteta huje poškodovanega pešca

Znak Stop policija Mojca Marot
Dopoldne je bil v prometni nesreči pri Drnovem huje poškodovan mlajši moški. Ker policija ne more ugotoviti njegove identitete, prosi občane za pomoč.

Nesreča se je zgodila nekaj minut pred 10. uro na cesti od Drnovega proti Cerkljam ob Krki, v podvozu. Voznik osebnega vozila je trčil v mlajšega moškega, ki mu je nenadoma pritekel na cesto. S hudimi poškodbami so ga odpeljali v bolnišnico; po izjavi zdravnika je njegovo stanje resno, so sporočili s PU Novo mesto.

Policisti so za voznika odredili preizkus alkoholiziranosti, ki ni pokazal prisotnosti alkohola, o primeru pa sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik in državni tožilec.

Opis ponesrečenca

Nikakor pa ne morejo ugotoviti identitete ponesrečenca. Gre za mlajšega moškega, starega okoli 25 let, oblečen je bil v tekaško opremo (črne hlače, siva jakna, spodaj majica z napisom "nogometna zveza"), v ušesih je imel slušalke, obut je bil v bele tekaške copate z rdečimi črtami, na nogah je uporabljal modre uteži, pokrit je bil s temno kapo z zelenim znakom. Pri sebi ni imel nobenih dokumentov.

Policija prosi vse, ki bi lahko posredovali uporabne podatke, za koga gre, da to sporočijo na interventno telefonsko številko policije 113, telefonsko številko policijske postaje Krško (07 49 29 400) ali anonimni telefon policije 080 12 00.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.