Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Neznanca, ki je obstrelil tekača, še niso našli

Policisti še vedno preiskujejo, kdo naj bi v nedeljo obstrelil tekača v Kamniku.

Policisti še vedno preiskujejo, kdo je v nedeljo zvečer okoli 21.30 ure z neidentificiranim orožjem poškodoval osebo, med tem ko je tekla po Kovinarski ulici. "Policisti še vedno zbirajo obvestila o dogodku," so nam danes pojasnili na ljubljanski policijski upravi

Kot smo poročali že včeraj, policisti glede na naravo poškodbe - površinska - sklepajo, da ni šlo za strelno orožje, ki bi imelo naboje s smodniškim polnjenjem. S čim so tekača obstrelili, policisti še preiskujejo. 

Pognal se je za napadalcema

Po poročanju portala Kamnik.info je bil poškodovan 36-letni tekač, ki ima poškodovano stegensko mišico. Portal še poroča, da naj bi bila storilca mlajša moška, ki sta streljala iz zasede na parkirišču, natančneje iz prostora za shranjevanje vozičkov – do streljanja je namreč prišlo pri eni od trgovin. Tekač se je po njihovih informacijah sprva pognal za napadalcema, a jima zaradi poškodbe ni mogel dolgo slediti. Obstrelila naj bi ga z zračnim orožjem.

Komentarjev 2
  • mph 17:21 06.januar 2015.

    Verjetno ga ne bi potem z zračno. Če ne veš, ni tako redko, da kakšen odrasel bedak ali mladoleten neodgovornež strelja na vrtu za zeleno mejo, to se je zgodilo mami od prijateljice pred 10 ali 15 leti, ki je ...prikaži več imela zadaj na ramenu lep odtis od zračne. Res pa je, da je tukaj šlo za namerno dejanje in upam, da jih primejo, džihadisti ali ne.

  • erikkk 12:44 30.december 2014.

    za moje pojme je tako streljanje na slepo delo džihadistov ki so v sloveniji, zato ker tako slepo streljanje ni dogajalo nikol prej ...