Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Neznanca oropala prodajalno z živili

Rop pošte v Mostah arhiv Žurnal24
Neznanca sta v četrtek zvečer oropala prodajalno z živili v Novi Gorici.

Policija je bila o ropu obveščena ob 20.21 včeraj zvečer. Dva neznana storilca, ki nista bila "maskirana", sta vstopila v omenjeno prodajalno in se postavila k prodajalnemu pultu. Ko je prodajalka zaključila s prodajo izdelkov, sta nepridiprava stopila za prodajni pult in ji zagrozila s pištolo in nožem. Storilca sta iz registrske blagajne odtujila manjšo vsoto gotovine in nato pobegnila. Na srečo nihče v omenjenem ropu ni bil  poškodovan.

Preiskava je še v teku. Neznana moška sta po do sedaj znanih podatkih stara približno 30 let, temnejše polti, eden je visok približno 170, drugi pa 165 centimetrov. Oba sta suhe postave in črnih, kratko pristriženih las.  

Policija poziva vse morebitne očividce oz. vse, ki bi lahko policistom Policijske postaje Nova Gorica nudili koristne informacije, da pokličejo na Policijsko postajo Nova Gorica, telefon: (05) 303 44 00, pošljejo elektronsko pošto na pp_nova_gorica.pung@policija.si, ali se zglasijo na najbližji policijski postaji oz. pokličejo interventno številko Policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.