Slovenija > Črna kronika
34 ogledov

Ni je mogel preboleti

 Streljanje v Gornji Radgoni spletni medij sobotainfo.com
Motiv za tragični dogodek v Gornji Radgoni, kjer je 39-letni moški pred lokalom ustrelil svojo nekdanjo ženo, je bila prekinitev zveze, so ugotovili kriminalisti.

Motiv za tragedijo, ki se je zgodila v torek okoli 16. ure pred gostinskim lokalom Suzana v Gornji Radgoni, je bil po ugotovitvah kriminalistov ta, da storilec ni mogel preboleti prekinitve zveze s pokojno, posredno pa je dogodku, kot so še sporočili s soboške policije, botrovalo tudi ljubosumje.

Stekel za njo in jo ustrelil na pločniku
Spomnimo, nekdanja zakonca naj bi se po skupni pijači v lokalu sprla, moški pa naj bi nato začel streljati v lokalu. Nekdanja partnerica naj bi zbežala iz lokala, zato je stekel za njo in jo ustrelil na pločniku. Zatem je orožje uperil še vase.

Že v torek smo poročali tudi, da naj bi bil po naših informacijah 39-letni D. P. že pred tem večkrat obsojen in zaprt zaradi goljufij in protipravnih poslov. Prav tako se ni odzival na pozive sodišča, za njim pa je bila razpisana tudi tiralica.

Neuradno naj bi bila pokojna v postopku ločitve, moški pa naj ne bi želel, da ga zapusti. Ustreljena 26-letnica naj bi imela tudi petmesečnega otroka z novim partnerjem.

Do tragičnega dogodka sicer policija ni obravnavala nobenega kaznivega dejanja ali prekrška zoper javni red, ki bi se nanašal na njuno razmerje, so še sporočili s PU Murska Sobota.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.