Slovenija > Črna kronika
4243 ogledov

V nekaj urah trije mrtvi na naših cestah!

Policijski motor Andrej Leban
Kar tri smrti v treh ločenih nesrečah.

V petek popoldan okoli 17.30 uri se je na območju naselja Kojsko v občini Brda zgodila huda prometna nesreča. Med vožnjo je voznik motornega kolesa padel in se tako hudo poškodoval, da je umrl, so sporočili iz novogoriške policije. 

Treščil v ograjo

Malo pred 21. uro je v Zabukovici v občini Žalec vozilo trčilo v betonsko ograjo. 54-letni voznik osebnega vozila je vozil iz smeri Griž proti Libojam. "Ker načina in hitrosti vožnje ni prilagodil lastnostim in poteku ceste, je njegovo vozilo v križišču z lokalno cesto za Gozdnik in Liboje zaneslo v levo, čez nasprotno smerno vozišče, kjer je silovito trčilo v betonsko ograjo," so sporočili iz celjske policijske uprave.

Gasilci PGE Celje in PGD Zabukovica so s tehničnim posegom rešili voznika iz razbitin vozila ter pričeli z oživljanjem in nudenjem prve pomoči do prihoda reševalcev. Kljub prizadevanjem je voznik na kraju podlegel poškodbam.

Avto na streho

Ob 0.23 pa se je v naselju Gaj v občini Slovenska Bistrica zgodila še tretja huda prometna nesreča. Osebno vozilo se je prevrnilo na streho, poroča Uprava za zaščito in reševanje. Posredovali so gasilci iz PGD Slovenska Bistrica in PGD Ptuj, ki so zavarovali in osvetlili so kraj nesreče, s tehničnim posegom iz vozila rešili osebo.

Kljub nudenju prve pomoči do prihoda reševalcev pa je oseba na kraju umrla. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • Beverly_Floyd 14:10 22.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop d0 interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 11:00 22.maj 2021.

    slabe ceste in še slabša kultura voznikov !

  • rd2dmk2 09:45 22.maj 2021.

    stranski učinki cepljena proti covidu..