Slovenija > Črna kronika
57 ogledov

''Nihče me ni silil v prostitucijo''

Damjan Puzavac je znan tudi po tem, da je pred leti skupaj z Markom Oseljem ušel Žurnal24 main
Priče. Na sojenju Damjanu Puzavcu in Urški Žnidaršič zaradi zlorabe prostitucije dekleta na klic.

 "Živim doma, starši mi vse nudijo, tako da finančnih težav nisem imela. Zdelo se mi je, da bom kot spremljevalka doživela novo izkušnjo in zraven še kaj zaslužila," je na sojenju Damjanu Puzavcu in Urški Žnidaršič povedala ena od prič, ki naj bi se ukvarjala s prostitucijo, zdaj 23-letno dekle z delovnim imenom Laura.

Ne bo se sramotila

Laura je zanikala, da bi jo Puzavac silil v kazniva dejanja, s strankami naj ne bi imela spolnih odnosov. Nekaj odgovorom se je izognila z izgovorom, da se bo osramotila.

Z zaslišanjem deklet na poziv se je tako na ljubljanskem okrožnem sodišču nadaljevalo sojenje Puzavcu, ki mu obtožnica očita zlorabo prostitucije in nasilništvo, ter Urški Žnidaršič za pomoč pri zlorabi prostitucije. Puzavac sicer zanika kaznivo dejanje in že od začetka sojenja zatrjuje, da ni nikogar silil v prostitucijo, temveč naj bi dekletom pomagal do zaslužka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.