Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Nimfomanka ugrabila moškega

nasilje moski Shutterstock
Nemški psihiatri se te dni trudijo dopovedati javnosti, da ženska, ki je v stanovanje zaprla moškega in od njega zahtevala seks, ni seksualna boginja, ampak duševno motena oseba.

Začelo se je kot mnogo podobnih zgodb – moški in ženska sta se srečala v baru in odšla k njemu domov. Po večkratnem spolnem odnosu moškemu ni bilo več do spolnosti, ker je bil, kot je dejal policiji, izčrpan, zato je pričakoval, da bo ženska odšla. A ta je vzela ključe od stanovanja in mu zagrozila, da ga ne spusti nikamor, dokler ji ne bo dovolj seksa. Moški je zgrabil prenosni telefon, zbežal na balkon in poklical policijo, naj ga reši.

Nimfomanka ni sanjska ženska

Če bi bili vlogi zamenjani, bi bila javnost ogorčena, a ker je bila tokrat napadalka ženska, so jo mnogi začeli opevati kot boginjo spolnosti in sanje vsakega moškega. Psihiater Kornelius Roth opozarja, da je bila ženska vse prej kot to, poroča Index.hr. Gre za s spolnostjo obsedeno osebo, ki potrebuje pomoč. Čeprav je res, da so k spolni odvisnosti bolj nagnjeni moški, pa Roth opozarja, da je v zadnjih letih narasel odstotek tako imenovanih nimfomank.

Ljudje, zasvojeni s spolnostjo, so pripravljeni ves denar porabiti za seks, ves prosti čas pa so sposobni gledati izključno pornografijo. Roth pravi, da gre predvsem za ljudi, ki so bili kot otroci spolno zlorabljeni.

Tudi za tovrstno zasvojenost obstajajo učinkovite terapije, ki zasvojencem s spolnostjo omogočijo, da po terapijah vzpostavijo normalne partnerske odnose.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.