Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Nista bila serviserja

Vse, ki bi karkoli vedeli o storilcih, policija naproša, naj pokličejo na števil Žurnal24 main
Domiselna tatova. Izdajala sta se za serviserja, izkoristila zaupanje in vozili odpeljala.

Včeraj in danes je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o dveh nenavadnih tatvinah vozil.

V obeh primerih sta voznika pripeljala vozili na pooblaščene servise v Ljubljani. Na parkirnih prostorih v neposredni bližini servisov sta do njiju pristopili osebi, ki sta se predstavili kot serviserja, ki bosta prevzela vozili, med tem ko lastnik ureja vse potrebno na sprejemu vozil.

Nasvet policije
"Vsem uporabnikom motornih vozil, ki obiščejo servisne delavnice, toplo priporočamo, da ključev in listin vozila ne izročajo neznanim osebam, temveč predajo opravijo v sprejemnih prostorih podjetij, ki so jih obiskali z namenom servisiranja vozila."

Oblečena v delovni obleki
V obeh primerih se je izkazalo, da moška nista zaposlena na pooblaščenih servisih; na sebi sta sicer imela delovni obleki oziroma zelo podobni tistim, ki jih uporabljajo zaposleni. Vozili sta odpeljala neznano kam.

Vozilo, ki je bilo odtujeno včeraj, so kasneje našli. Danes pa so ukradli vozilo znamke VW Golf V bele barve, ki ga do sedaj še niso izsledili, so sporočili s PU Ljubljana.

V prvem primeru je bil storilec visok med  180–185 centimetrov, črnih las, star okoli 35 do 40 let.

V drugem primeru pa je bil storilec star okoli 45 do 50 let, svetlejših, kratko pristriženih las.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.