Slovenija > Črna kronika
29862 ogledov

Sopotnik poškodobam podlegel na mestu nesreče

Policijski avto Saša Despot
Huda prometna nesreča, umrl eden od udeležencev.

Dobro uro pred polnočjo se je sinoči v križišču hitre ceste in Ptujske ceste v Mariboru zgodila huda prometna nesreča. Kot je sporočil predstavnik PU Maribor Bojan Kitel, sta bili v nesreči udeleženi dve vozili, v katerih so bile skupaj štiri osebe. Ena oseba je na kraju nesreče umrla, druge osebe pa so telesno poškodovane in so bile z reševalnim vozilom odpeljane v UKC Maribor, je sporočil Kitel.

Ko ugotavljajo policisti, je 68-letni voznik osebnega avtomobila vozil po Ptujski cesti proti Tržaški. Ko je pripeljal do semaforiziranega križišča za uvoz na hitro cesto H2, je iz nasprotne smeri levo zavijal 44-letni voznik nasproti vozečega osebnega avtomobila.

Med vozili je prišlo do trčenja, v katerem je bil potnik spredaj desno v osebnem avtomobilu, ki je vozil iz smeri Tržaške ceste, tako hudo telesno poškodovan, da je umrl na kraju nesreče, medtem ko so bili voznik tega vozila in še dva potnika na zadnjem sedežu hudo poškodovani odpeljani v UKC Maribor.

Po neuradnih podatkih sta bili udeleženi vozili tesla model S in peugeot 206.

Letos sta na naših cestah umrli že 102 osebi.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • blogcermumb 05:19 25.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • brinapbrow 22:19 24.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Friderik1950 17:17 24.december 2019.

    Se strinjam z Leonom in sem o tem že pisal ob hudi nesreči pri Rutarju. Enostavno povedano, so zakasnitveni časi za vozila, ki zavijajo levo na semaforiziranih križiščih naravnani napačno - nekaj sekund premalo, tako, da vozila ostajajo v križiščih ...prikaži več in jih morajo sprazniti v rdečo. Drugo pa so namerne vožnje globoko v rdečo. A to izgleda nikogar ne zanima. Maribor pač.