Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Nova družinska tragedija?

policija Anže Petkovšek
V okolici Brežic, v kraju Sela pri Dobovi, naj bi se zjutraj zgodila družinska tragedija. Policisti so potrdili, da sta osebi umrli nasilne smrti.

"Zaenkrat lahko potrdimo, da so bili policistui zjutraj obveščeni o najdbi dveh mrtvih oseb v okolici Brežic," je za zurnal24.si dejala tiskovna predstavnica PU Novo mesto Alenka Drenik.

Policisti so na kraju nesreče ugotovili, da gre za 71-letnega moškega in 65-letno žensko, ki sta po vsej verjetnosti umrla zaradi strelnega orožja. Zaenkrat tretja oseba še ni izključena. "Preiskovalna sodnica krškega sodišča je v navzočnosti okrožnega državnega tožilca opravila ogled, odrejena je bila sodna obdukcija in predvidoma v ponedeljek bo znan vzrok nasilne smrti in pojasnjene okoliščine," je povedala Alenka Drenik s Policijske uprave Novo mesto. Potrdila pa je tudi, da je bilo uporabljeno strelno orožje.

Po neuradnih informacijah naj bi šlo za družinsko tragedijo. Kot poroča Radio Krka, naj bi soprog z lovsko puško ustrelil ženo in si nato sodil sam.

 

Komentarjev 1
  • McClain 16:44 01.oktober 2011.

    Ta stranka mi je zelo vsec. Zna ji uspeti zrinit LDS, Zares morda celo SD iz parlamenta in potem bo res veselo. Vsaj nekaj bo od te Mance in Hanzka, ki si vrta po nosu in je macke. Vidli na TV.