Slovenija > Črna kronika
15476 ogledov

Nova grozljiva podrobnost zločina v Mariboru nad 20-letnico

Zloraba otrok Shutterstock
Stanje dekleta je stabilno, v javnost curljajo nove podrobnosti.

Kot smo poročali in kot še vedno odmeva po državi, v Mariboru je prišlo do grozljivega napada na 20-letno dekle, ki jo je v mestnem parku napadel 22-letni moški. 

Kot je znano, moški je 20-letnico napadel z nožem in sekiro, ji odrezal prst, skoraj do neprepoznavnosti iznakazil obraz in jo večkrat zabodel. Dekle je po pisanju Večera v bolnišnici v stabilnem stanju, danes je že odzivna, njen obraz naj ne bi bil poškodovan do tolikšne mere, da ne bi bila prepoznavna. 

Kot so že včerajj ugotovili policisti, se je 22-letnik nad žrtvijo fizično izživljal, porezal naj bi jo tudi po ušesu in večkrat zabodel v predel trebuha. Kot je danes na novo znano, naj bi se na napad dobro pripravil, saj si je pred svojim zločinom nadel tudi rokavice. 

Kot je znano, je - potem ko je obnemoglo žrtev pustil na tleh v parku - odšel, a pozabil nahrbtnik, po katerega se je vrnil. Na mestu zločina so ga prestregli policisti, ki niso bili obveščeni o sumljivem dogodku, pač pa so na nesrečno dekle naleteli med opravljanjem rednega dela. 

Policija je sicer že včeraj zatrdila, da storilca v povezavi z žrtvijo še niso obravnavali, a njeni svojci so za Večer povedali, da so prijavili poškodovanje njenega avtomobila in to, da s seboj prenaša nož.  

22-letnik je v policijskem pridržanju, dopoldne je po pisanju Večera dejanje že priznal. Motiv ša naprej javnosti ostaja neznan. 

Zloraba otrok Policija Slovenija Novo glede napada v Mariboru, ko je 22-letnik napadel dekle in jo hudo poškodoval Novice: Policija preiskava policijski trak Slovenija Grozljivka v Mariboru: 20-letnici odrezal palec, jo iznakazil po obrazu, zabodel

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • jakec1575 16:39 05.september 2022.

    Luka Gasparsic. Se dobro, da ni migrant ali albanec. Te imajo kar nozev. Zanimivo pa je, da kp ke storilec slovenec, desnicarji poniknejo

  • jakec1575 16:37 05.september 2022.

    Zakaj ne pisete, kdo je? 22letni slovenski drzavljan recimo itd? Dvojna merila?

  • Pišmevuh 16:30 05.september 2022.

    V priporu naj nesrečno pade, da si zlomi tilnik.