Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

Nova zastrupitev s THC

marihuana Shutterstock
Policija obravnava več ljudi, ki je na pikniku razdeljevala kockasto pecivo rjave barve.

Lendavski policisti so obravnavali več oseb, ki so na pikniku na območju Lendave nezavedno zaužili prepovedano drogo konopljo oz. snov THC.

Na območju Pomurja so na domu enega izmed osumljenih spekli pecivo temno rjave barve, kockaste oblike (brownie), v katerega so dodali škodljivo snov, sestavljeno s kanabinoidno spojino ter pecivo ponudili gostom na pikniku.

Pet udeležencev piknika je kmalu po zaužitju tega peciva zaznalo nenavadno vedenje oziroma telesne znake, zaradi katerih je eden poiskal tudi zdravniško pomoč. Na podlagi testa urina, ugotovljena prisotnost THC (tetrahidrokanabinola).

Eden od udeležencev je zaradi tega poiskal pomoč pri zdravnik, policija pa bo ovadila pet oseb. Tri zaradi neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami in štiri za kaznivo dejanje onesnaženja živil ali krme.

Komentarjev 5
  • Al Potjussenn 11:58 03.julij 2015.

    Hmmm, kot kaže imaj SV del Slovenije res strupeno travo :D

  • Valentin Kolman 11:47 03.julij 2015.

    Zakaj zaj to obravnavate rajše obravnavajte pijance pa kadilce ne pa THC,sploh nevete kolko je mrtvih zaradi cigaret in alkohola in šinfate THC namesto da bi ga legalizirali za zdravstvene namene!

  • moder 10:39 03.julij 2015.

    Zdej bojo nove avte dobil, ker so dobil finančno enekcijo od *anonimnih donatorjev*...