Slovenija > Črna kronika
16038 ogledov

Nove podrobnosti o smrti 33-letnika pod Trojanami

Reševalno vozilo Profimedia
Policisti so prejeli več klicev, da se na cesti nahaja neosvetljena oseba, nato so prejeli usodnega.

Policija je sporočila podrobnosti, kaj se je včeraj dogajalo na regionalni cesti med Trojanami in Blagovico. V trku avta in pešca je umrl 33-letnik.

"Včeraj nekaj pred 19. uro smo prejeli več klicev o neosvetljenem pešcu na vozišču regionalne ceste med Trojanami in Blagovico. Kmalu zatem pa smo bili obveščeni o trčenju v pešca," so povedali policisti.

"Na kraju je bilo ugotovljeno, da je 54-letna voznica osebnega vozila trčila v pešca, ki se je neosvetljen nahajal na vozišču. 33-letni pešec je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl."

Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležili preiskovalna sodnica in državna tožilka, cesta na tem odseku je bila za promet ponovno odprta okoli 1. ure.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Idioti 20:45 19.november 2023.

    Dvojna merila . Ko je v Kopru voznica samo rukenla pešca na VOZIŠČU , je policija njen pripisala krivdo a tle je pa pešec kriv ! Dejte se no zment na GPU kaj boste v stereu klobasali!

  • Idioti 20:42 19.november 2023.

    Kdaj misli komandir PP Center poslati svoje policaje , da urejajo promet pred Delavskim domom , kje zaradi namernega zavijanja s Celovške proti Bavarcu zapirajo vožnjo naravnost proti Šiški ! Mestni bus je čakal na mestu pred semaforom 3 menjave ...prikaži več , jaz pa za njem. Kolona se je naredila od Zmajskega , po Komenski , Tavčarjevi POLICAJEM PRED NOSOM , in Gosposvetski, je vse stalo ob 15h v petek . Še policaji so zapeljali v polno križišče in delali zgago ! Če ste nesposobni idite u 3 PLM !

  • Kmodri 12:03 18.november 2023.

    Nešteto krat videno! Policija čaka dokler se nekaj ne zgodi! Da bi preventivno ukrepali to pa ne!