Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Nove žrtve loverboya

Žurnal24 main
Po razkritju, da v okolici ljubljanskih srednjih šol moški novači mlada dekleta, sta o neposrednem nagovarjanju k prostituciji spregovorili še dve dekleti. Pred leti naj bi moški deloval na območju Bleda.

Nizozemec, star nad 25 let, naj bi nadlegoval vsaj še dve dekleti. Društvo Ključ je v današnjem sporočilu za javnost zapisalo, da sta še dve dijakinji nižjega letnika ene od ljubljanskih srednjih šol osebju zaupali, da ju je moški neposredno nagovarjal k prostituciji.

V društvu so bili obveščeni tudi, da loverboy vzpostavlja stike z dijakinjami še ene od srednjih šol, o kateri prej niso imeli podatka. Pred časom pa naj bi moški deloval na območju Bleda. Skupaj s takratno partnerico naj bi neko dekle prisilila v spolni odnos. Takrat naj bi imel stanovanje ali hišo v okolici Bohinja.

Pretvarja se je, da je psiholog

Kot smo poročali včeraj, naj bi se moški predstavljal za psihologa. Zadrževal naj bi se v bližini šol ali v gostinskih lokalih v okolici šol. Do deklet pristopa pod pretvezo, da je psiholog in da bo opravil psihološki test, na podlagi katerega bo ocenil, ali dekleta trpijo za Aspergerjevim sindromom, obliko avtizma. Dekleta ogovarja, da bi jih kasneje čustveno in spolno zlorabil. Dekleta nato zasipa s klici in SMS-sporočili, jih vabi na zabave in izlete ter nagovarja, naj na srečanja pripeljejo še mlajše sestre. Nagovarjal jih je tudi k fotografiranju in spolnim odnosom v troje.

Do zdaj je znanih več kot 25 primerov novačenja, zelo verjetno pa je, da se bo po objavi novice javilo še več deklet, s katerimi je stopil v stik.

Komentarjev 3
  • Žurnalček 12:39 02.december 2011.

    Hja k bi vi vedel kako težko je najti enga Nizozemca v širjavah in daljavah SLO. Če sam pomislim kolk jih je poleti v Šobcu, je to res misija nemogoče. A ne policijska piarovka , da sem dobr povedal?

  • jurij 16:23 01.december 2011.

    Očitno je tudi deklice zaščemelo med nogami.

  • pesekinmorje 15:20 01.december 2011.

    Policija, čimprej ga najdite in dajte na hladno ker če ga dobi oče katerega izmed že zapeljanih deklet, bo postal hladen, za vedno ...