Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Novorojenček zaboden v srce

Našli mrtvega novorojenčka, ki naj bi bil dvanajstkrat zaboden v predel srca. Domnevno mater sprejeli v bolnišnico zaradi krvavitev in bolečine v želodcu.

Bosansko notranje ministrstvo je potrdilo, da so na jugovzhodu države blizu vasi Tjentište našli mrtvega novorojenčka. Otrok naj bi imel 12 vbodnih ran, od tega šest naravnost v srce, poroča Dnevni Avaz. Šlo naj bi za detomor.

Policijo je pozno sinoči dežurni zdravnik obvestil, da so na zdravljenje sprejeli žensko iz Sarajeva, ki prihaja iz Tjentišta. Pacientka je tožila nad bolečinami v trebuhu in krvavela. Med operacijo so zdravniki ugotovili, da gre za posledice poroda.

Policija je na podlagi podatkov našla družino dekleta in preiskala hišo ter pomožne objekte. V sanitarijah so našli mrtvega novorojenčka, ki je bil večkrat zaboden z ostrim predmetom.

Triindvajsetletnico, ki je še vedno v bolnišnici, je policija že zaslišala. Ženska je zanikala, da bi bila ona mati otroka. Preiskava dogodka še poteka, tožilec pa je zaradi suma detomora že odredil obdukcijo novorojenčka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.