Slovenija > Črna kronika
28082 ogledov

Ob cesti našel truplo brez glave

Policija Gregor Prebil
Na območju med Obrovom in Podgradom je delavec cestnega podjetja našel truplo.

Na PU Koper so potrdili, da na truplu ni znakov nasilja. Preiskovalna sodnica je odredila sodno obdukcijo, so zapisali na PU Koper.

Primorske novice poročajo, da je truplo našel delavec podjetja CPK, ki skupaj s sodelavci ureja brežine ob glavni cesti med Obrovom in Hrušico. Medtem ko je strojnik s kopačem kopal brežino, je delavec čistil teren za delo v prihodnjih dneh. Med delom je v grmovju najprej našel nahrbtnik, nato pa je pogledal proti notranjosti gozda in približno deset metrov stran sredi majhne dolinice odkril že delno razpadlo oblečeno človeško truplo in poklical policijo. Primorske novice pišejo, da je bilo truplo brez glave in dlani, ki so jih najverjetneje s trupla odtrgale zveri.

Policisti po pisanju časnika domnevajo, da je šlo za prebežnika, ki se je prebijal proti Italiji. Pri Hrušici naj bi obnemogel ter se ulegel v zaraščeno dolino deset metrov od glavne ceste. Moški naj bi domnevno umrl pozimi ali zgodaj spomladi. Poleg trupla naj bi našli dokumente v arabski pisavi in mobilni telefon. Po poročanju časnika naj bi najverjetneje šlo za Iranca.

Komentarjev 5
  • Avatar Sirtassa
    Sirtassa 22:46 29.junij 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com

  • Toni_Res 22:17 28.junij 2018.

    Sicer ne vem kdo bi temu nasedel. Človek je brez glave in dlani. Prstni odtisi in zobna kartoteka je edino, po čemer lahko zanesljivo identificiraš človeka. Dokumenti zraven sigurno niso njegovi, ampak od nekoga, ki hoče skriti identiteto. Truplo definitivno ...prikaži več ima znake nasilja in povzročitelj bi rad uprizoril svojo smrt.

  • borut08 18:58 28.junij 2018.

    Smo najbolj varna drzava,ker smo policijska drzava,ki vse za vsakega vse ve le ce kateremu glava odpade tega pa nevedo.