Slovenija > Črna kronika
164 ogledov

Občevati je morala s psi

nevaren jezni pes Shutterstock
Nove podrobnosti zlorabe 19-letne Karle. Dekle naj ne bi imelo urejenega zdravstvenega zavarovanja, zato je mati ni peljala k zdravniku. Sosedi: silili so jo tudi v spolne odnose s psi.

Potem ko je v javnost prišla informacija o zlorabljeni 19-letni Nemki Karli, so danes v medije pricurljale grozljive podrobnosti. Po pisanju Dnevnega avaza je morala Karla opravljati najtežja dela, zaradi neposlušnosti pa so jo včasih celo pretepali s srpom.

Karla je danes tožilki opisala podrobnosti zlorabe, ki so se dogajale. Povedala je, da ni smela spati v hiši, ampak le v hlevu. Vsak dan je bila tepena, na njenih rokah pa so še vedno vidni zlomi. Dekle še vedno ni potrdilo spolnih zlorab.

Sosedje pišejo zgodbe

Spregovorili pa so tudi sosedi, ki so več let molčali. Esed Resić je za bosanski portal bportal dejal, da so poleg Milenka dekle zlorabljali tudi drugi sorodniki. Silili naj bi jo tudi v spolne odnose z moškimi, ki so prišli na obisk. Po besedah nekaterih naj bi jo silili celo v spolne odnose s psi in se pri tem smejali.

Spet drugi so za bportal povedali, da se je morala boriti s psom. "Na lastne oči sem videl, kako so ji ukazali, naj priveže krvoločnega psa. Kar nekaj časa se je borila s psom, ki jo je pogrizel po rokah, oni pa so se vsemu skupaj le smeljali. Ko je bilo vsega konec, so ji rane le povili s krpo," je dejal eden izmed sosedov.

Milenko in Slavojka se aretaciji nista upirala. Sta pa policiste napadla njuna hči Monika in zet Luka, ki so ju zaradi napada na uradno osebo prav tako priprli.

Mati obtožbe zanika

Njena mati vsa dejanja še vedno zanika. Kot je dejala za Dnevni avaz, naj bi si vse skupaj izmislili zlobni sosedje. Povedala je, da je v BiH iz Nemčije prišla pred sedmimi leti in se poročila z Milenkom Marinkovićem. Bosna je bila rešitev za pobeg od bivšega moža, ki naj bi jo silil, da posiljuje svojo hčer.

"Meni je tukaj lepo. S prihodom v BiH sem rešila sebe in hčerko pred možem. Betine (Karle) ni nihče zlorabljal. Včasih je bila tepena, tako kot vsak otrok. Zakaj bi jaz, mati, pustila, da se nad hčerko nekdo izživlja in jo spolno ali kako drugače zlorablja?" je za Dnevni avaz dejala Kristina.

Družina se je zaradi dogodkov preselila k Milenkovemu bratu v bližnjo vas Caparde. "Selimo se v Caparde k Milenkovemu bratu, ker tukaj zaradi takšnih obtožb ne moremo ostati. Nemogoče je, da je bila Betina zlorabljena in spolno izkoriščena, zakaj tega nihče prej ni prijavil policiji?" se sprašuje zet Luka.

Komentarjev 1