Slovenija > Črna kronika
4640 ogledov

Nova smrtna žrtev na naših cestah

motorist nesreča arhiv Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Na magistralni cesti Ljubljana - Litija se je zgodila prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla.

Po poročanju uprave za zaščito in reševanje se je ob 14.39 v Senožetah v občini Dol pri Ljubljani zgodila prometna nesreča. Na magistralni cesti Ljubljana - Litija je 35-letni motorist trčil v osebni avtomobil 30-letne voznice. 

Po do zdaj znanih podatkih je do prometne nesreče prišlo, ker je voznica v križišču zavijala levo, pri tem pa odvzela prednost motoristu, ki je pripeljal nasproti.

Motorist je po trku obležal na tleh. Na kraju so ga oživljali, vendar je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. 

Kraj sta si ogledala dežurni preiskovalni sodnik in državni tožilev. Policisti nadaljujejo s preverjanjem vseh okoliščin nesreče. Ko bodo zbrana vsa obvestila, bo o ugotovitvah obveščeno pristojno tožilstvo.

Na kraju so posredovali gasilci, ki so odklopili akumulator in kraj posuli z absorbentom. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 5
  • ode 20:50 25.maj 2020.

    Voznik pri zavijanju levo ali pri vključevanju s stranske ceste lahko za bližajoče vozilo oceni razdaljo, nikakor pa ne hitrost, s katero se približuje. Zato lahko upravičeno domneva, da se približuje s hitrostjo, ki je tam dovoljena in da je ...prikaži več za načrtovani manever dovolj časa in prostora, da ga varno izvede.

  • Žurnalček 11:48 25.maj 2020.

    Kjerkoli na tej cesti , kjer se da zaviti levo , je omejitev najmanj 60 , nekje celo 40 in prepričan sem , da je motorist pripeljal pravilno ! Sam zanima me , kako je " pri 40 " lahko ...prikaži več držal ravnotežje !

  • Avatar Jevvivera
    Jevvivera 01:04 25.maj 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke - B︆︆r︆︆e︆︆d︆︆h︆︆o︆︆t︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m