Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Oboroženi neznanci oropali pošto v Kromberku

Pošta Nik Rovan
V sredo zvečer so neznanci oropali pošto v Kromberku.

Oboroženi zamaskirani neznanci so včeraj ob 21.03 nasilno vstopili v enoto Pošte Slovenija, kjer so se bili takrat še poštni uslužbenci. Eden od storilcev jim je ukazal, naj se uležejo na tla. Storilci so odvzeli dva poštna kovčka za prenos gotovine in kmalu zatem zapustili prostor. S kraja dogodka so se odpeljali z osebnim vozilom BMW X6, ki so ga kasneje našli v neposredni bližini. Med ropom ni bil nihče telesno poškodovan.


Policisti in kriminalisti so nemudoma začeli aktivnosti in postavili blokadne točke. Kmalu zatem so v bližnji okolici našli vozilo, s katerim so se storilci odpeljali s kraja kaznivega dejanja in ki je v požaru v celoti pogorelo.

Policija okoliščine oboroženega ropa še preiskuje, po zdajšnjih ugotovitvah pa so roparji visoki od 170 do 180 centimetrov, srednje postave, oblečeni pa so bili v temna oblačila.

Policija vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi lahko dali koristne informacije, prosijo, naj pokličejo na najbližjo policijsko postajo ali interventno številko policije 113 oziroma anonimno telefonsko številko policije 080 1200. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.