Slovenija > Črna kronika
42 ogledov

Obračun s palico in streljanje

Žurnal24 main
V Postojni je 27-letnik vrstnika iz Bosne s palico tepel po glavi, v Ilirski Bistrici je nekdo iz neznanega razloga ustrelil jelena.

V Postojni je 27-letni domačin z leseno palico dvakrat po glavi udaril 26-letnega državljana BiH z začasnim bivališčem v Logatcu in ga lažje poškodoval, sporočajo postojnski policisti v današnjem poročilu. Napadalca bodo seveda ovadili državnemu tožilstvu.

Poleg pretepaško razpoloženega 27-letnika so obravnavali še 54-letnika in 24-letnika iz okolice Pirana, ki sta se sprla – obema so izdali plačilni nalog.

V Cerknici so pridržali 45-letnega voznika avtomobila iz Rakeka, ki je imel v litru izdihanega zraka 0,88 miligrama alkohola, poleg tega pa so posredovali še pri treh prometnih nesrečah.

V okolici Ilirske Bistrice pa je v noči na petek nekdo nezakonito ustrelil jelena in s tem povzročil lovski družini za okoli 2.100 evrov škode.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.