Slovenija > Črna kronika
39 ogledov

Obračunavali z nožem in kijem

Žurnal24 main
V Celju je na bencinskem servisu prišlo do pretepa, v katerega je bilo vpletenih več oseb. Med seboj so obračunavali z nožem in kijem za bejzbol.

Na parkirišču bencinskega servisa v Celju je 20. aprila prišlo do pretepa med več osebami. Med pretepom je 45-letni Celjan z nožem v levo golenico zabodel 29-letnika iz Slovenskih Konjic, 32-letnika iz Laškega pa je z ročajem noža udaril po glavi. Poškodovanca sta skušala pobegniti, a so jima napadalci sledili. En od napadalcev je 29-letnika med tekom s kijem za bejzbol večkrat udaril po glavi.

Poškodovanemu se je uspelo zateči v prostore bencinskega servisa, kjer se je zaklenil v prostore zaposlenih. Napadalci so poskušali priti do njega in pri tem poškodovali več vrat, vendar jim namera ni uspela. Še pred prihodom policije so napadalci pobegnili.

Poškodovanima, ki sta utrpela  lahke telesne poškodbe, so reševalci na kraju nudili zdravniško pomoč.

Štirim osebam, vpletenim v pretep, so še isti dan v večernih urah odvzeli prostost in zanje odredili pridržanje. V času pridržanja je bil z njimi izveden postopek, nato pa so bili izpuščeni. Zoper vseh pet storilcev je bila podana kazenska ovadba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.