Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Oče in sin sta se lotila policistov

Lisice aretacija policija iStockphoto Žurnal24 main
Policista verbalno in fizično napadla oče in sin. Potrebovala sta pomoč drugih policistov. Pridržali dve osebi.

Malo čez polnoč je koprska patrulja v Pučah opravljala meritve hitrosti, pri tem pa naletela na upor voznika, za kar so potrebovali pomoč drugih policistov, so sporočili s Policisjke uprave Koper.

Iz gostilne sta prišla dva moška, ki sta začela policistko in policista zmerjati. Po Pučah sta nato divjala z vozilom, nakar je patrulja odpeljala za njima. Ustavili so se pred hišo v vasi, kjer sta policista začela identifikacijski postopek. Moška sta ju fizično napadla, iz hiše pa je prišla tudi žena voznika in ju prav tako začela zmerjati.

Z napadi so prenehali šele po prihodu drugih patrulj na kraj dogodka. Ugotovljeno je bilo, da sta policista napadla 28-letni domačin in njegov 54-letni oče. Oče je kasneje napihal 0,78 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Obema je bila odvzeta prostost, sledi pa tudi kazenska ovadba, so še sporočili s Policijske uprave Koper.

Komentarjev 4
  • privat 08:47 21.avgust 2011.

    vemo kaj je današnja policija...služi le samim sebi in služi tudi za ustrahovanje malih ljudi...da lhko veliki kradejo..Sej politika se bo spreminila in mi bomo zahtevali in dosegli da se take ljudi odločno dobro kaznuje.

  • allstarr111 09:22 20.avgust 2011.

    Teli policaji so se čist spridili, večina (mlajših) jih je tko luzerjev ki si zaradi izobrazbe ali lenosti ne morejo najti normalne službe. Roko na srce, starejši policisti ki so se šolali v Tacnu te so povečini OK. in niso ...prikaži večo prepotentni, te tamladi pa samo da nekaj prinesejo in izpolnijo normo. Včeraj em sedel na vrtu lokalne oštarije in slučajno ujel bentenje štirih dedkov ki so jih ustavli ko so se par dni nazaj ko so odhajali iz te iste oštarije, par mladih policistov jih je lepo počakalo v zasedi in jim dalo pihat, vsi so bili z bicikli seveda so napihali in vse so dali spat ter jim palili kazen enako kot če bi se pijani vozili z avtom. No pa nej ima pol človk rad policijo :)

  • springbok 16:57 19.avgust 2011.

    no, to kar ste objavli je policijska plat zgodbe....zdej pa še članek o najverjetneje resnični zgodbi prosim! :)