Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

Oče in sin sta se stepla v shrambi

V okolici Vipave sta se stepla oče in sin. Sin z brcami na očeta, oče odgovoril z nožem.

Včeraj okrog 12. ure sta se v okolici Vipave sprla 46-letni sin in njegov 81-letni oče. Med prepirom je sin očeta porinil v shrambo. Oče je padel na tla, kar je sin izkoristil in ga nekajkrat brcnil. Kljub brcam je oče vstal, pograbil nož in začel mahati proti sinu. Zaradi noža se je sin umaknil iz shrambe in vanjo zaprl očeta, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Policisti so zaradi dogodka obvestili pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Sin in oče sta odstopila od pregona suma storitve kaznivega dejanja ogrožanje varnosti in suma storitve kaznivega dejanja ogrožanje z nevarnim predmetom pri prepiru ali pretepu. Policisti so jima tako izdali plačilne naloge zaradi kršitve določil zakona o varstvu javnega reda in miru.

Komentarjev 1
  • punca05 07:42 19.januar 2012.

    Spet tipični primer, kjer socialna in nihče nič ne ukrepa. Navsezadnje bi bil oče tisti, ki bi bil kaznovan, kaj ne??? Pa se je le branil pred nasilnim sinom. Zakaj je odstopil od pregona? Zato, ker nima smisla se vlačiti ...prikaži več po sodiščih, nazadnje bi jo pa sin brez kazni "ušel"- mogoče s standardnim "opominom". Brez veze.