Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

"Oče škode še ni dokazal"

Suljanovića (desno) bodo jutri navsezgodaj na obravnavo tožbe pripeljali iz kopr Žurnal24 main
Global. Vsi domnevno odgovorni za smrt Gorazda Čamernika: "Zahtevana odškodnina je previsoka!"

Prvič potem, ko so ju februarja predlani kaznovali z osemletno zaporno kaznijo, se bo Danilo Čamernik jutri spet na sodišču soočil s Seadom Suljanovićem in Davidom Bukovcem, varnostnikoma, ki sta oktobra 2007 brutalno do smrti pretepla njegovega takrat 20-letnega sina Gorazda Čamernika.

"Odločil se je, da se bo udeležil obravnave in odgovoril na zahtevo, ki jo Danilo Čamernik navaja v tožbi," je napovedal Suljanovićev pooblaščenec Matjaž
Kušar
.

Previsoka zahteva
Odvetnik je sicer prepričan, da je 130 tisoč evrov, kolikor Čamernik za sinovo smrt zahteva ne le od napadalcev, temveč tudi od njunega nekdanjega šefa v družbi Vip Varovanje Danijela Praštala in od države, "nedvomno previsoko zahtevana odškodnina. Poleg tega pa oče škode, ki naj bi mu bila povzročena, še ni dokazal." Zahtevanemu znesku oporekajo tudi državni pravobranilci, ki v pravdanju s Čamernikom zanikajo odgovornost države za napada pred lokalom Global.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.