Slovenija > Črna kronika
88 ogledov

Oče skozi okno vrgel tri otroke, nato skočil še sam

Nemški rešilec EPA
Z dejanjem iz obupa je hotel, da se žena in mati otrok vrne domov, saj ga je pred nekaj dnevi pustila in se preselila k sestri.

Nemčijo pretresa nova družinska tragedija. V noči na sredo je 30-letni Aras skozi okno vrgel svoje tri otroke, nato pa skočil še sam. Po poročanju nemškega Bilda je desetmesečni otrok v kritičnem stanju, deklici, stari dve in tri leta, ter oče pa so hudo poškodovani. 

Bala se je, da bo otrokom kaj naredil 

Najverjetneje je moški, sicer iz Iraka, živi pa na Bavarskem, otroke vrgel skozi okno zato, ker ga je zapustila partnerica, 22-letna mati otrok. Nekaj dni pred dogodkom se je preselila k svoji sestri. Ta je poklicala policijo, saj se je bala, da bi oče otrokom kaj naredil. 

Želel, da se žena vrne domov 

Takoj po klicu so policisti odhiteli na prijavljeni naslov. Medtem ko so hoteli preveriti, kaj se dogaja, je nastalo vpitje, nato pa se je moški odločil za kruto dejanje. Otroke je vrgel z višine od šest do osem metrov, padli pa so na travo in v grmovje. 

Družina je v tem stanovanju živela dve leti. Oče je delal ko dostavljalec rezervnih delov za avtomobile, zdaj pa je nezaposlen. Sosedi so povedali, da je družina živela umirjeno in umaknjeno, otroci pa se nikoli niso igrali zunaj. 

Komentarjev 2
  • mph 00:26 22.marec 2014.

    Meni pa nekaj drugega ni sploh jasno, kako se je lahko ONA odselila, OTROKE pa pustila pri NJEMU?? In njena SESTRA je poklicala policijo, niti ne mama.

  • maresem 20:23 21.marec 2014.

    Nobene škode za prasca islamističnega fanatika, da crkne.