Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Oče ustrelil sina, nato še sebe

Policijski trak. Nik Rovan
V petkovi družinski tragediji v Rogaški Slatini je 55-letni oče s pištolo ustrelil svojega 30-letnega sina, nato pa s strelom sodil še sebi. Oba sta umrla še pred prihodom zdravniške pomoči.

Policisti so prišli na kraj tragedije, potem ko jih je občanka obvestila, da pred garažo stanovanjske hiše na območju Rogaške Slatine leži moški.

Po prihodu so policisti pred garažo najprej našli truplo sina, v garaži pa še truplo očeta. Sodna obdukcija je potrdila, da sta oba umrla zaradi strelnih poškodb, kasneje pa so ugotovili, da je oče s pištolo ustrelil sina.

Ogled kraja dejanja je opravil preiskovalni sodnik celjskega okrožnega sodišča, v prisotnosti okrožne državne tožilke Okrožnega državnega tožilstva Celje.

Kriminalistično tehnično pomoč je preiskovalnemu sodniku nudila komisija sektorja kriminalistične policije celjske policijske uprave, so še zapisali v sporočilu za javnost v Policijski upravi Celje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.