Slovenija > Črna kronika
45498 ogledov

Očeta šestih otrok pokopal štirikolesnik

nagrobne sveče Facebook
Velikonočni ponedeljek se je v Koritih pri Dobrniču končal tragično. Nekaj pred deveto zvečer je 60-letni oče šestih otrok s štirikolesnikom zapeljal čez podporni zid in se pri tem smrtno poškodoval.

Kot smo izvedeli v suhokranjski vasici, se je ponesrečenec pred nedavnim upokojil. Izšolani sekač je nazadnje delal v Gozdnem gospodarstvu Novo mesto in skrbel za veliko kmetijo, na katero se je priženil iz Sel pri Ajdovcu. "Bil je delaven in vedno pripravljen priskočiti na pomoč," nam je povedal njegov nekdanji sodelavec.

Ponesrečil se je tik pred sinovo poroko

Z novomeške policijske uprave so sporočili, da so bili včeraj obveščeni o nesreči voznika štirikolesnika na dvorišču gospodarskega objekta: "Policisti PP Trebnje in kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Novo mesto so opravili ogled, zbrali obvestila in po prvih ugotovitvah je 60-letni moški vozil štirikolesnik po dvorišču gospodarskega objekta. Med zavijanjem levo je izgubil oblast nad vozilom, trčil v betonsko škarpo, se prevrnil in ostal pod štirikolesnikom. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče. Policisti in kriminalisti okoliščine še preverjajo, o ugotovitvah bodo po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo."

Vaščani pa so nam povedali, da je gospodar vse dopoldne popravljal štirikolesnik in se zvečer z njim zapeljal k sosedu. Med vračanjem naj bi zgrešil pot, celo dodal plin, "ker je mislil, da je na ravnem", in zapeljal čez 1,20 metra visoko škarpo. Štirikolesnik se je prevrnil nanj in nekaj časa je še pritiskal na trobljo ter tako priklical sosede. Oživljali so ga, vendar na žalost zaman. Na kraj nesreče so prihiteli tudi reševalci in gasilci iz Trebnjega.

Prihodnji mesec naj bi se poročil sin ponesrečenega 60-letnika, razposlana so že vabila. 
 

Komentarjev 16
  • Idioti 16:08 13.april 2023.

    Očeta šestih otrok ??? A ste dobili novico od župnika ?

  • Avatar jezeran
    jezeran 17:58 11.april 2023.

    Kriva je država, ker sploh pusti s temi jajci divjati po cestah, so nestabilni, neokretni in zelo nevarni. Isto je z električnimi skiroji. Jih pa dohitevajo električna kolesa, katera imajo že hitrost slabših mopedov, zavore pa nikakršnje. Zakonov in pravil pa nikjer.

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 17:33 11.april 2023.

    Skakat po babi je znal, ni pa znal vozit štirikolesnika, pa še pr sosed sta tankala blaifrei??