Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Odneslo ga je na nasprotni pas

Žurnal24 main
Za včerajšnjo nesrečo s smrtnim izidom domnevno kriva neprilagojena hitrost.

Kot smo poročali že včeraj, je v prometni nesreči, ki se je zgodila okoli poldneva na cesti Grosuplje–Videm–Dobrepolje umrl 54-letni voznik, dva udeleženca pa sta se lažje poškodovala.

Po ugotovitvah policistov je 54-letni voznik osebnega avta vozil v smeri Videm–Dobrepolje. V bližini Velike Račne je dohitel osebni avtomobil 56-letnega voznika, ki se je ustavil ob vozišču.

54-letni voznik je domnevno zaradi neprilagojene hitrosti najprej trčil v zadnji del vozila pred seboj, nato pa ga je odbilo na del vozišča, namenjen vožnji v nasprotno smer. Po nasprotnem voznem pasu je ravno v tistem trenutku pripeljala 52-letna voznica, ki se je nesreči sicer poskušala izogniti, vendar ji ni uspelo.

V trčenju se je 54-letni voznik tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče, 56-letni voznik in 52-letna voznica pa sta se lažje poškodovala.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.