Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Odstranil lisice in bežal pred policisti

Žurnal24 main
Piranski policisti so imeli popoldne kar nekaj težav pri lovu na 75-letnega voznika, ki je odstranil lisice na vozilu in pobegnil. Ustaviti ga ni mogla niti policijska zaseda.

Voznik pola s krško registrsko tablico je v Piranu odstranil lisice za zaklepanje vozila, ki so mu jih namestili občinski redarji, in pobegnil. Na poti proti Kopru so ga, kot so sporočili iz PU Koper, najprej izsledili izolski policisti, ki so ga poskušali večkrat pravilno zaustaviti, vendar njihovih ukazov ni upošteval.

Pred Žusterno pa so koprski policisti ustavili vsa vozila in postavili blokado tako, da so svoj službeni avtomobil postavili na desni vozni pas. Ko je pobegli voznik pripeljal do blokade, je policijski avtomobil obvozil in drvel naravnost proti policistu, ki je stal za službenim avtomobilom. Ta je odskočil, voznik pola pa je zapeljal na robnik ob vozišču.

Policisti so nemudoma skočili do avtomobila, 75-letnemu moškemu iz okolice Krškega odvzeli ključe, ga vklenili in mu odvzeli prostost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.