Slovenija > Črna kronika
3980 ogledov

Odvzeli so mu vozniško dovoljenje

Danes bodo policisti opravljali meritve hitrosti z radarjem na relaciji Gornja R Žurnal24 main
Dvajsetletnik je danes tako divjal, da so mu policisti odvzeli vozniško dovoljenje.

Policisti Postaje prometne policije Celje, so danes nekaj pred 14. uro na avtocestnem počivališču Lopata ustavili 20-letnega voznika začetnika. Ta je z osebnim vozilom vozil 202 kilometra na uro.

motorist nesreča Bovec Slovenija Nesreča usodna za 27-letnika

"Vozniku so policisti nemudoma odvzeli vozniško dovoljenje, čaka pa ga še obdolžilni predlog," nam je sporočila predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave Celje Milena Trbulin.
 
Komentarjev 6
 • porko2 07:33 02.maj 2018.

  Ne vem kje je problem. Vsako jutro poslušam reklame na radiu ”VOZIM 202”. To spodbuja voznike, da to poskusijo. Jaz sem tudi vozil 202 in sem plačal. Tisti, ki je dal ta slogan na radio, bi moral poravnati vse račune za prekrške.

 • ode 06:37 02.maj 2018.

  Policaj mu je vzel vozniško - ampak le začasno. Dokončno pa to lahko stori, ali pa tudi ne, sodnik za prekrške - odvisno, iz katere kaste mulec izhaja, oziroma, kdo in kaj je njegov ata ali mama. Če je kateri ...prikaži več izmed njiju, naprimer, sodnik, mulcu zanesljivo ne bodo vzeli izpita.

 • Avatar strauski
  strauski 21:41 01.maj 2018.

  ampak za kaj hudiča so sploh avtoceste,že vsak avto gre 200 čist normalno ,priporočena hitrost naj bo 130 in ne kazni pisat za take brezvezerije