Slovenija > Črna kronika
4 ogledov

Ogoljufali sta jo za 5000 evrov

policija Anže Petkovšek
Dve neznani ženski sta v zameno za 5000 evrov ženski obljubili, da ji bosta odpravili prekletsvo nad hišo. Zgodilo se ni nič, le ogoljufali sta jo.

Murskosoboški policisti so obravnavali goljufijo, ki sta je osumljeni dve neznani ženski.

Včeraj se je na policijsko postajo Murska Sobota oglasila 38-letna oškodovanka in policistom prijavila, da sta jo z lažnim  prerokovanjem ogoljufali dve neznani ženski, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Policistom je povedala, da sta jo pred dnevi v prodajalni v Murski Soboti po naključju nagovorili dve nepoznani ženski, temnejše polti, ki sta govorili srbski ali hrvaški jezik.  V pogovoru sta jo prepričali, da je njen sin "v velikih težavah", velika nevarnost pa naj bi grozila tudi njihovi hiši.

Da bi preprečili sinovo smrt in hišo rešili pred prekletsvom, sta ji ponudili prerokovanje, v kar je oškodovanka pristala in takoj plačala 50 evrov. Naslednji dan je oškodovanka vedeževalkama izročila še 5000 evrov, plačilo nadalnjih 6500 evrov pa je odklonila. Od takrat se vedeževalki tudi več nista oglašali na mobilni telefon, nam je sporočil Jože Prša, s Policijske uprave Murska Sobota.

Komentarjev 2
  • pesjan 17:18 20.avgust 2011.

    ma takih dogodkov vedno več....

  • 1111 09:58 19.avgust 2011.

    ...kdo je sedaj neumen??? hahahaha...