Slovenija > Črna kronika
0 ogledov

Ogoljufali starko

Žurnal24 main
Malopridnici sta 88-letni ženski prodali zdravniška pripomočka v vrednosti 690 evrov. Računa ji nista izdali, policija opozarja, da gre za goljufinji.

V Sevnici sta dve ženski prodajali zdravniške pripomočke. Ustavili sta se tudi pri 88-letnici Pod vrtačo. Ker sta dejali, da merita gostoto ožilja, ju je 88-letnica spustila v stanovanje. Ob tem sta ji predstavili več izdelkov in pripomočkov, ki naj bi pomagali izboljšati zdravje ali lajšati bolečine – nazadnje sta jo prepričali, da je kupila magnetni pas za hrbtenico in masažni aparat. Oba izdelka sta bila zapakirana v škatle z napisi v japonščini.

 

Pomoč policistom

Sevniški policisti pozivajo vse, ki bi lahko ponudili kakršnokoli informacijo, ki bi pomagala pojasniti, kaj točno se je dogajalo in kdo sta osebi, ki naj bi domnevno ogoljufali 88-letnico, naj jih pokličejo na telefonsko številko 07/81-61-800.

Odpeljali sta jo na banko
Oškodovanka pri sebi ni imela 690 evrov, kolikor sta zahtevali za izdelke, zato sta jo zapeljali do banke, kjer je denar dvignila in jima ga dala. Računa ni dobila. Ko so prišli domov sorodniki, so primer prijavili policiji, saj naj bi bili izdelki občutno preplačani.

Neznanki sta stari od 25 do 30 let, urejeni, ena je imela črne, daljše lase, oblečena je bila v kratko krilo in majico, druga je imela rdeče-rjave lase do ramen, oblečena je bila v hlače in majico. Vozili sta osebni avtomobil Peugeot 206 SW (karavan) rumenozlate barve. Registrske številke niso znane.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.