Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Opremo si je "izposodil" kar sam

Kajak Shutterstock
Danski turist si je v centru veslaške opreme postregel kar sam. Policija našla ukradeno opremo, moškega pa bo ovadila.

Bovški policisti so bili včeraj obveščeni o najdbi zapuščenega kajaka in druge veslaške opreme (veslo, vrv z vponko in notranjo oblogo za kajak) ob reki Soči v bližini Napoleonovega mostu pri Kobaridu. Policija je ugotovila, da so bili najdeni predmeti v lasti ene od domačih agencij, ki se na tem območju ukvarja s športno dejavnostjo.

Ob izročitvi najdenih stvari lastniku omenjene športne agencije je policija ugotovila tudi, da je neznani storilec vlomil v skladišče omenjene agencije kajakaške opreme na Kobariškem ter poleg omenjenega kajaka in predmetov, ki jih je našel italijanski državljan 1. aprila, ukradel tudi drugo športno opremo in predmete.

Za zapahi

Bovški policisti so včeraj zvečer izsledili moškega, osumljenega navedenega vloma. Policija je med identifikacijo ugotovila, da gre za 35-letnega državljana Danske, ki je navedeno opremo in oblačila tudi uporabljal. Policija je 35-letnika pridržala ter o obravnavanem primeru obvestila preiskovalnega sodnika in tožilca na novogoriškem okrožnem sodišču. V nadaljevanju postopka ga čaka kazenska ovadba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.