Slovenija > Črna kronika
30109 ogledov

Osebno vozilo vkleščeno med dva tovornjaka

Novice: Nesreča na južni obvoznici Dolenjskanews.com
Počilo je na ljubljanski južni obvoznici.

Južna ljubljanska obvoznica pri priključku Ljubljana jug proti razcepu Kozarje je zaradi prometne nesreče zaprta. Po navedbah PU Ljubljana gre za hujšo prometno nesrečo z udeležbo dveh tovornih in enega osebnega vozila. Nesrečo, ki se je zgodila okrog 16. ure, obravnava avtocestna policija, reševanje na kraju še poteka.

Gasilci Gasilske brigade Ljubljana so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine in s tehničnim posegom iz osebnega in enega izmed tovornih vozil rešili voznika. Reševalcem NMP Ljubljana so nudili pomoč pri oskrbi treh poškodovanih voznikov, ki so bili z reševalnimi vozili prepeljani v UKC Ljubljana. Na kraju bodo vršili požarno varovanje predvidoma do 22. ure. V tem času bo južna ljubljanska obvoznica pri izvozu Ljubljana-jug v smeri Kozarij popolnoma zaprta.

Posnetek posledice nesreče je objavil portal Dolenjskanews.com: 

Južna ljubljanska obvoznica pri priključku Ljubljana jug proti razcepu Kozarje bo po napovedih zaprta dlje časa. Obvoz je možen po vzhodni oz. severni ljubljanski obvoznici, vozniki lahko avtocesto iz smeri Dolenjske ali Štajerske tudi zapustijo pred razcepom Malence. Po podatkih Prometno informacijskega centra zastoj nastaja v obe smeri.

policijski avtomobil Slovenija Ulegel se je na pokrov njenega avtomobila in se postavil v borbeni položaj

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • MK 18:08 27.junij 2022.

    BEDAK KI SJ TO SNEMAL IN UREDNIKI KI STE FOTKO OBJAVILI zelim vam da je vas bliznji v taki nesreci.... Pomislite faking na svojce