Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Osemletnik ubil šestletno sestrico

policist policija Shutterstock
Neka šestletna deklica je umrla v avtomobilu, ki ga je vozil njen osemletni bratec.

Policija je deklico našla mrtvo v avtomobilu, nosila pa je le pižamo. Deček si je pri nesreči, ki se je zgodila v bližini njihovega doma, lažje poškodoval gležnje.

Tragična nesreča se je zgodila v sredo zvečer, ko je mama skopala otroka in ju položila v posteljo. Kmalu je opazila, da ju ni v svoji sobi in je panično poklicala policijo in jim povedala, da sta njuna otroka izginila. Možje v modrem so kmalu izsledili avtomobil in ga skušali ustaviti, a se je prej zaletel v ograjo in drog. "To je žal eden tistih primerov, ko so policisti zmotno mislili, da je nekdo ugrabil otroka, zato so ga skušali ustaviti," je povedal policijski načelnik. Ko so skočili iz avtomobila, so za volanom našli 8-letnika in 6-letnico na sovoznikovem sedežu. Noben od njiju ni bil pripet z varnostnim pasom, zračne blazine pa se žal niso sprožile, zaradi česar je deklica podlegla poškodbam.

Kaj je gnalo 8-letnika, da se je usedel za volan in se odpeljal s sestrico, ni znano. So pa iz policije sporočili, da proti njemu ne bodo kazensko ukrepali, ker je premlad.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.