Slovenija > Črna kronika
3227 ogledov

Ostal ukleščen v vozilu

Nesreča kolesarja PGD Mengeš
Včeraj zvečer so se na naših cestah zgodile tri hujše prometne nesreče ...

Malce pred deseto uro zvečer je v Zgornji Sorici voznik z osebnim vozilom zapeljal v grapo. Uprava RS za zaščito in reševanje poroča, da so Gasilci PGD Škofja Loka in Sorica požarno zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, preprečili iztekanje motornih tekočin in s tehničnim posegom voznika rešili iz vozila. Reševalcem NMP Škofja Loka so pomagali tudi pri prenosu poškodovanega voznika do reševalnega vozila in vozilo s pomočjo vitla potegnili nazaj na vozišče.

Nekaj pred osmo uro zvečer pa je na cesti Ilirska Bistrica–Sviščaki voznik terenskega vozila zapeljal s ceste. Posredovali so gasilci PGD Ilirska Bistrica, ki so požarno in prometno zavarovali kraj dogodka, razsvetljevali lokacijo, odklopili akumulator in nudili pomoč reševalcem NMP Ilirska Bistrica pri oskrbi in prenosu poškodovanih oseb v reševalno vozilo. "Poškodovani osebi sta bili odpeljani v SB Izola na nadaljnje zdravljenje," sporočajo z Uprave.

Trčenje

Še pred sedmo zvečer pa je na avtocesti Obrežje–Ljubljana pred priključkom Kronovo v smeri Ljubljane prišlo do trčenja osebnega vozila in manjšega avto dvigala. V nesreči sta bili poškodovani dve osebi.

Na kraju so ju oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto ter ju odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. 

Fotografija je simbolna.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.