Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Osumljenca v priporu

policist policija bobo Žurnal24 main
Policija je potrdila, da so aretirali dva moška, ki ju sumijo vpletenosti v umor 27-letnega Simona Flandra iz Škal pri Velenju. Zaslišanja obeh osumljencev še potekajo.
Simona Flandra so v soboto okoli 3.30 zjutraj našli zabodenega ob njegovem rdečem avtomobilu znamke BMW na velenjskem parkirišču pred Rdečo dvorano. Flandra so v mlaki krvi našli občani in nemudoma poklicali zdravniško pomoč. Kljub naporom zdravniške ekipe celjske bolnišnice pa je okoli pol sedme ure zjutraj zaradi poškodb umrl. Zanj naj bi bilo usodnih več vbodov v srce, jetra in pljuča.

Policisti in kriminalisti so se temeljito lotili preiskave, zaslišali prek sto ljudi in zaradi forenzične preiskave zasegli tudi pokojnikov avtomobil. Eden od obeh pridržanih osumljencev naj bi po naših informacijah ostal v priporu, vendar na policiji za zdaj tega niso ne potrdili ne zanikali. Simona Flandra so pokopali v torek popoldne na velenjskem pokopališču, pred Rdečo dvorano v Velenju, na mestu, kjer je imel parkiranega svojega BMW-ja in kjer je obležal v mlaki krvi, pa še vedno gorijo sveče, ki jih prinašajo njegovi sorodniki, prijatelji in znanci. Ti so iz sveč sestavili celo njegovo ime.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.