Slovenija > Črna kronika
13 ogledov

Osumljeni Novosadčan ni umoril Selene

Umorjena Mehičanka Selena Margerito Graciano Maceda. MUP
Analiza DNK je pokazala, da osumljeni Novosadčan ni morilec Selene. Vzorec, ki je bil analiziran v Srbiji in na Hrvaškem, je bil negativen.

Po neuradnih informacijah je bil osumljeni poleti res na Hrvaškem, vendar ne v času umora. Od vseh informacij, ki so krožile o srbskem osumljencu, se Dejan G. ujema le v točki, da je navijač nogometnega kluba Milan, piše 24sata.com.

Direktor srbske policije Milorad Veljović je za srbski Blic dejal, da skupaj s hrvaškimi kolegi nadaljujejo z iskanjem morilca.

V Novi Sad so odpotovali tudi trije hrvaški policisti, ki skupaj s srbskimi kolegi vodijo preiskavo. Srbski policisti pa so včeraj na policijsko postajo v Novem Sadu privedli več ljudi, ki bi lahko bili povezani s krajem in časom umora.

Selenino truplo gre v Mehiko

Selenino truplo so včeraj iz Zavoda za patologijo, sodno medicino in citologijo KBC Split prepeljali na splitsko letališče. od tam pa ga bodo prek Frankfurta prepeljali v Mehiko.

Morilca še iščejo

Mehičanka je izginila v sredo, 22. avgusta, okoli 16. ure, potem ko se je na Marjanu sprehajala z bratom. Ker je želela posneti panoramsko fotografijo Splita, se je napotila proti živalskemu vrtu in brat je odtlej ni več videl.

Policisti in člani gorske reševalne službe so skupaj s psi tri dni preiskovali vsak kotiček gozda, a trupla niso našli. Slednje je bilo namreč položeno v jamo ter tako dobro prekrito z zemljo in vejami, da ga reševalci sprva, čeprav so bili v njegovi neposredni bližini, niso odkrili. Pozneje ga je odkril eden izmed psov.

Hrvaška policija se na vso moč trudi, da bi ujela morilca Mehičanke, vendar ji to do danes ni uspelo.

Komentarjev 1
  • McClain 17:40 14.september 2012.

    jojojo, ce so sele pri navijacih Milana, potem so se dalec. Skoraj tako, kot bi iskali nekega navijaca Barcelone. Milijone jih je. Vseeno upam da jim uspe! Mora jim.