Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Otroci niso bili poškodovani

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
V prometni nesreči na Volarski ravnini udeležen tudi avtobus s šolskimi otroki. Nihče od njih ni bil ranjen, voznica osebnega avtomobila utrpela hude poškodbe.

Prometna nesreča se je zgodila včeraj dopoldne na Tolminskem na Volarski ravnini. 52-letna voznica osebnega avtomobila je vozila proti Tolminu. V desnem ovinku je izgubila oblast nad vozilom, vozilo je obrnilo, nato pa se je voznica z zadnjim delom zaletela v avtobus, ki je takrat pripeljal iz nasprotne smeri.

Na avtobusu je bilo 36 otrok in njihove učiteljice, vendar pa nihče izmed njih ni bil poškodovan. Cesta je bila na omenjenem območju zaprta več kot eno uro.

Na kraju nesreče so bili poleg policistov tudi tolminski gasilci in ekipa nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Tolmin. Poškodovano voznico osebnega avtomobila so z reševalnim vozilom prepeljali v šempetrsko bolnišnico. Tolminski policisti bodo zoper njo podali obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.