Slovenija > Črna kronika
2 ogledov

Otroci pri šoli našli razpadajoče truplo

Hrvaška policija Pixsell
Sprva so mislili, da gre za šalo za noč čarovnic. Izkazalo se je, da ni in da so pri eni izmed zagrebških šol otroci v resnici odkrili razpadajoče truplo.

Učenci, stari 11 let so se igrali v okolici šole Jordanovac v Zagrebu, nato pa se je v njihovi skupini začel razlegati vik in krik. Stekli so v ravnateljevo pisarno in mu povedali, da so v zapuščenem sadovnjaku našli človeško truplo.

Ravnatelj jim sprva ni verjel na besedo, prepričal se je sam, nato pa nemudoma poklical policijo. Vest o najdbi se je bliskovito razširila po šoli, govorilo se je, da gre za truplo otroka, kar je nadvse vznemirilo otroke v šoli in njihove starše. Policija je šolarje hitro pomirila s podatkom, da ne gre za truplo otroka; truplo so kar najhitreje umaknili.

Zaslišali so še dva dečka, ki sta prva odkrila truplo, nato pa zapustili kraj dogajanja, da ne bi še bolj vznemirjali otrok.

Ostanke moškega trupla so odpeljali na sodno obdukcijo, kjer naj bi odkrili vzroke smrti. Policisti naj bi možnosti, da je šlo za nasilje, že izključili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.