Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Otrok padel iz prvega nadstropja

Slika je simbolična. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
V Ljubljani je nekaj pred 8. uro iz prvega nadstropja padel otrok.

V Šiški je danes nekaj pred 8. uro iz prvega nadstropja padel otrok. "Po do zdaj zbranih podatkih je ugotovljeno, da je na območju Šiške otrok padel z okna mansarde stanovanjske hiše (približno 7 metrov globoko). Utrpel je hude telesne poškodbe," so sporočili s PU Ljubljana. Kot so za STA potrdili na PU Ljubljana, je deček star eno leto in je življenjsko ogrožen. Zdravi se v kliničnem centru, starši pa so poleg, so še povedali na PU.

Okoliščine dogodka policisti še preverjajo.

Komentarjev 6
  • smejka 07:58 29.oktober 2013.

    Le čevlje sodi naj kopitar!OK...vsak ima pravico do komentarja,a če bi tako odločno in pogosto in ne za nicki opozarjal naše voluharje na vladi in še kje,bi morda rešili našo kokoško,tako pa se vsi potapljamo z njo v lastnem d....(se ...prikaži več opravičujem prizadetim)

  • Trovlak 19:44 28.oktober 2013.

    To nima nobene veze s "sosedom", tukaj ste zgrešili kontekst. Dal sem jasno vedeti Zurnalu24, kateri so objavljitelji oziroma tudi pisci tega prispevka, da so naredili napako. Zakaj bi jih o tem obveščal prek povezave? Da bodo leno sedeli, čakali, ...prikaži več da dobijo obvestilo in popravili. Tu se gre za neke vrste pravico, da se vidi, da so totalni nesposobneži kar se tiče pravopisa in izražanja. Prejemamo tako spakedraščino od člankov, kakor, da se delajo bedaka iz nas. In preden kdo po otročje napiše "če te moti, pa ne glej". Ne bom. Zurnal24 je javni medij in kot takega ga imam pravico prebirati in tudi komentirati in izraziti svoje mnenje kaj si mislim o njihovem načinu dela.

  • poldka69 19:28 28.oktober 2013.

    smejka, napake v člankih so prepogoste da bi nesposobne "novinarje" nonstop opozarjali s klikom na povezavo. Prav žalostno kok sposobnejših ljudi od njih je na borzi in prejema socialno pomoč!