Slovenija > Črna kronika
0 ogledov

Otrok umrl pod kolesi vlaka smrti

Vlak smrti je bil usoden za dveletnega dečka. Žurnal24 main
V enem izmed londonskih zabaviščnih parkov se je zgodila tragična nesreča, v kateri je umrl dveletni otrok. Slednji je pobegnil očetu in stekel naravnost pod vlak smrti.

Kot so po tragičnem dogodku pripovedovale priče, se je dveletni deček izmaknil očetu in stekel proti vlaku smrti, ki se je ravno v tistem trenutku z veliko hitrostjo približeval tlom. Trk z vlakom je bil tako močan, da je nesrečnemu dečku tako poškodovalo glavo, da je na kraju dogodka umrl. "Slišala sem jok uboge matere in takoj sem vedela, da se je zgodilo nekaj groznega. Videla sem jo z njenim možem, ki jo je hotel pomiriti," je dejala 88-letna Dorothy Murphy, ki živi v bližini parka v Wood Greenu.

Oče in mati dečka sta bila po dogodku v šoku. Po pripovedovanju njunih prijateljev je oče videl, kaj se je dogajalo s sinom, a se je vse tako hitro odvijalo, da mu ni mogel več pomagati. "Želimo izvedeti, kdo bi moral nadzorovati območje in pregledovati prepreke, da do dogodka ne bi moglo priti. Bil je zelo prijeten otrok. Bil je zelo zgovoren. Srečen otrok. Zelo smo pretreseni," so dejali prijatelji.

Tiskovni predstavnik parka Ray Smith pa je ob tem dejal, da gre za prvo tragično nesrečo v parku v njegovem desetletnem delovanju. "Osebje je bilo zelo prizadeto, a kljub temu so se takoj odzvali zelo profesionalno in takoj priskočili na pomoč policiji in preiskovalcem." "Takoj, ko je mlada ženska, ki je upravljala vlak smrti, slišala krike, je pritisnila zasilno zavoro. Deček se je nekako znašel med tirnicami," je še dejal Smith. Policija pa ob tem še vedno preiskuje, kako je dečku uspelo priti do tirnic, saj je območje zavarovano s posebnimi ograjami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.