Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Otroka razmesarila v kadi

Umorjena otroka Krim Reuters
Policisti so aretirali in obtožili varuško, ki je osumljena, da je ubila majhna otroka.

Varuška Yoselyn Ortega je obtožena, da je ubila šestletno Lucio Krim in njenega mlajšega bratca Lea, ki mu je do drugega rojstnega dne manjkalo le nekaj dni.

Grozljivo odkritje

Varuška je otroka umorila konec oktobra v stanovanju njune družine na Manhattnu. Njuna mama, ki je bila v času umorov na plavalnem tečaju s tretjim otrokom, ju je našla zabodena do smrti v kadi.

Mama se je vrnila domov, po tem ko varuška otrok ni pripeljala na plesne vaje. Videla je, da je v stanovanju tema in se zato vrnila k vratarju, ki ji je povedal, da varuška ni zapustila stavbe. Vrnila se je v stanovanje in našla otroka. Varuška se je pred mamo takrat začela zabadati še sama.

Vzrok prepir okoli čiščenja?

Odpeljali so jo v bolnišnico, kjer je že okrevala toliko, da so policisti lahko opravili razgovor z njo. Takrat so jo tudi aretirali. 50-letnica je sicer že deset let državljanka ZDA in je za družino delala zadnji dve leti.

Kot piše New York Post, bi motiv za kruta umora lahko bil spor med družino in varuško. Sprli naj bi se okoli čiščenja stanovanja. Varuška naj bi potrebovala več denarja, zato naj bi  ji zakonca ponudila dodatno plačilo za čiščenje stanovanja.  Z njenim delom pa na bi bila nezadovoljna.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.