Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

Padel šest metrov globoko

smučanje Shutterstock
Na smučišču v Cerknem se je zgodila nesreča, v kateri se je včeraj poškodoval devetletni deček.

Po neuradnih informacijah je bil učenec iz Spodnje Idrije na športnem dnevu, padel pa naj bi s štirisedežnice, kakšnih 300 metrov pred končno postajo. Po podatkih policije je padel šest metrov v globino in se hudo poškodoval, s helikopterjem pa so ga odpeljali v UKC Ljubljana, kjer so ugotovili, da ima zlomljeno ličnico, drugih informacij o poškodbah pa še ni.

Po padcu je bil deček pri zavesti. Nesreča se je zgodila, še preden so otroci začeli smučati. Fant je na sedežnici sedel sam, bil je še brez smučarske opreme in čelade, saj naj bi opremo prevzel po sestopu na vrhu smučišča.

Policisti Policijske postaje Idrija v zvezi z nesrečo na omenjenem smučišču še zbirajo dodatna obvestila in bodo na podlagi ugotovljenih dejstev podali ustrezen ukrep. Glede obravnavanega primera sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik okrožnega sodišča in pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.