Slovenija > Črna kronika
522 ogledov

Par posilil dekle in jo okužil s HIV

nasilje, ženska, pretep, posilstvo Shutterstock
V ameriški zvezni državi Ohio poteka sodni proces proti zakonskemu paru Morris, ki naj bi posilila 15-letno dekle in jo okužila z virusom HIV.

Richard in Tranace Morris sta najstnico spoznala prek spleta leta 2009. Kot policijska poročila povzema spletna stran Cleveland.com, sta zakonca po več mesecih dopisovanja prek spletne klepetalnice dekle lansko leto ugrabila pred njenim domom.

Starši so nato nekaj dni kasneje oziroma 28. septembra lani policiji prijavili njeno izginotje. Policisti so nekaj tednov kasneje po pregledu zapisov na spletni klepetalnici odkrili, da bi lahko za izginotjem stala zakonca Morris.

Kljub večkratnim hišnim preiskavam dekleta na njunem domu niso našli vse do junija letos, ko so posumili, da bi bila lahko skrita v sedežni garnituri. Dekle so tako le uspeli rešiti, domnevna posiljevalca pa so policisti aretirali.

Zakonca Morris sta tako med drugim osumljena spolnega napada na mladoletno osebo in nezakonitega zadrževanja. V prvem zaslišanju pred sodnikom sta vse obtožbe zanikala.

Komentarjev 1
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 20:17 05.julij 2011.

    To se dogaja izključno mentalno motenim špehovkam ,ki požirajo hamburgerje v deželi imenovani Hamburgerland!Ti ljudje so vsi bolniki,in vsa tole njihovo sranje počasi prihaja k nam,žal!